Radio BalkanFox

Modni detalj koji Anastasija Ražnatović nosi vredi 340.000 dinara i san je mnogih žena

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović do nedavno je boravila u Srbiji, a sada je ponovo spakovala kofere i krenula na put.

Anastasija RažnatovićFoto: Instagram/raznatovicanastasija / screenshot

Anastasija Ražnatović

Naime, Anatstaija je podelila sliku sa aerodroma u Švajcarskoj, te se može videti kako nestrpljivo čeka pored kofera.

Blic preporučuje

Anastasija Ražnatović

Foto: Instagram/raznatovicanastasija / Instagram

Anastasija Ražnatović

Ipak, mnogi su zapazili da je gospođa Gudelj pored sebe imala bež torbu marke Dior sa kojom je uparila i autfit, pa je sve bilo u istim neutralnim tonovima.

Ipak ova prepoznatljiva torba je san mnogih žena, međutim, kako je nikada nema na stanju, Anastasija je svoju obezbedila na vreme i to za 340.000 dinara.

Anastasija Ražnatović torba

Foto: screenshot

Anastasija Ražnatović torba

Takođe, mlada zvezda je i ovaj put bila u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke, a u komentarima mnogi su joj poručili da nikad bolje nije izgledala, te joj brak i te kako prija.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović izgovorila je svom izabraniku Nemanji Gudelju sudbonosno „da“ pred Bogom, a kako su preneli domaći mediji, njih dvoje planiraju da organizuju ukupno dve svadbe. Jedna će se odigrati u Sevilji gde trenutno žive, a druga u Beogradu.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Foto: AP Darko Vojinović, Aleksandar Dimitrijević / Ringier

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

– Mladenci su se nedavno zakleli jedno drugom na večnu ljubav u crkvi, što je odjeknulo kao bomba, a sada je red da se to i proslavi. Veselje će, kako planiraju, biti upriličeno na čak dve lokacije. Oboma im je važno da svi članovi njihovih porodica budu srećni i zadovoljni, ali i njihovi prijatelji. Tako će zabava biti u dve zemlje: Srbiji i Španiji. Ražnatovići i Gudelji su familije koje vole slavlja i to njima neće predstavljati problem. Nemanja i Anastasija već razmišljaju o datumima da bi se sve organizovalo kako dolikuje i u skladu sa obavezama koje sportista ima prema klubu. Oni ne žele nikoga da opterećuju, već su sve preuzeli na sebe – ispričao je sagovornik za „Kurir“.

Video: Anastasija Ražnatović na tribinama sa bratom Nemanje Gudelja


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE