Radio BalkanFox

Švalere muče kompleksi! Psiholozi izdvojili 5 osobina nevernih muškaraca

Nesigurni i nezadovoljni momci više varaju jer na taj način zadovoljavaju svoj ego, smatraju psiholozi.

Kažu da prilika stvara preljubnike, ali psihoterapeuti smatraju da nevernog muškaraca svaka žena može da prepozna. Američka psihološkinja, stručnjak za bračne veze Suzan Pis izdvojila je pet zajedničkih osobina po kojima se otkrivaju švaleri.

Savladajte ovu formulu i „ulovićete“ muškarce u prevari veoma lako, prenosi „Hafington post“.

1. Strah

Iako niko ne voli da mu drugi kopaju po privatnim stvarima, nešto drugo je kad se on boji da ostavi svoj telefon bez nadzora.

2. Kompleksi

Za muškarce koji su nesigurni, bilo u vezi sa svojim izgledom, bilo u vezi sa platom ili nečim drugim, tri puta je veća verovatnoća da će varati. Na taj način oni zadovoljavaju svoj ego.

Foto: Shutterstock

Nesigurni muškarci preljubom zadovoljavaju svoj ego

3. Narcis

Narcisoidni muškarci skloniji su varanju jer im nedostaje saosećanja i žene vide isključivo kao objekte za sopstveno zadovoljavanje.

4. Nedostatak intimnosti

Jedno je ako je vaš dečko uvek bio hladan, ali ako takav postane naglo, onda je to znak da je šarao sa strane.

5. Flert

Jedno je biti ljubazan, drugo je kad neko to stalno radi. On koristi svaku priliku da flertuje s drugim ženama bili vi u njegovom društvu ili ne.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Fenomenalno vođenje ljubavi svaki put! Terapeutkinja otkriva 7 ključnih koraka

Ljubav

Iako ste možda umorni kad se vratite s posla, nemojte dopustiti da vas izmorenost košta intimnog odnosa, samo je jedan od saveta Megan Fleming.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE