Radio BalkanFox

Zbog onoga što je devojka radila svima je zastao dah, a samo trenutak kasnije je poletela sa grebena (VIDEO)

Da li znate onu scenu iz filmova kada neko visi sa neke litice dok ga neko drugi rukama pridržava? Takvi kadrovi lede krv u žilama  iako znamo da se snimaju u studiju, svaki put su toliko uverljive da mnogi zatvaraju oči pred njima. Ovo nije scena iz filma već iz realnog života a prikazuje momka koji pridržava sa litice grebena devojku za rep a ona visi iznad vode.

Printscreen/TikTok/overtime

Momak je pridržavao devojku za kosu, što je mnogima delovalo bolno

Nije u pitanju nikakva pretnja niti nesrećan slučaj već njen uobičajeni performans. Dok ju je tako držao, devojka je izvodila razne pokrete i pokazla akrobatske veštine. U pitanju je naravno akrobatkinja Sara Krajs sa Majorke, sa čijeg profila je preuzeta objava. Neverovatna scena koja bi mnoge uživo ostavila u šoku odigravala se nekoliko sekundi, a za to vrem, devojka je pokazivala ples u vazduhu, izvodila zahtevne pokrete, uz zvukove poznate pesme „Nemoj me pustiti“ da bi je u jednom trenutku momak pustio, a ona se dočekala u vodi. 

Mnogi su bili oduševljeni ovim performansom, međutim, ono što je više bacalo u enigmu mnoge, bilo je da li je to da li je devojka osetila bol i kako je to mogla da trpi?

 

 

– Kako su to izveli?- bili su neki od komentara.

– To te ne boli?

– Mogu da osetim bol.

– Svi pričaju o tome kako boli, a niko o tome kako je momak drži i to jednom rukom.

– Tako izgleda prava snaga.

Devojka je fascinirala mnoge koji su rekli da zaista radi odlično ono u čemu je najbolja, međutim, momak je većini privukao pažnju svojom snagom da je pridržava sve vreme u vazduhu. Neki od Tiktokera su rekli da verovatno ne bi podneli ovakvu bol dok su drugi komentarisali kako devojka ima sigurno neku alternativu za kosu i da to nije njena kosa

Saru Krajs sa Majorke prati skoro pola miliona ljudi i na svom profilu pokazuje zaista impozantne sposobnosti i veštine kada je akrobacija u pitanju. Ona je obučena da radi na vratilu, šipci i trakama, a nisu joj strani ni drugi predmeti u prirodi i gde god se nađe. Fleksibilnost ove devojke je neverovatna, a ovaj eksperiment sa njenim momkom je dokaz da je prilagodljiva svakoj situaciji. Njih dvoje često u svojim objavama pokazuju kako svoju snagu i izdržljivost testiraju jedno kroz drugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:






Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE