Radio BalkanFox

Biograf Ilona Maska otkrio: On ne voli kada se zaposleni osećaju psihološki sigurno

U novoj knjizi „Ilon Mask: Biografija“, biograf Volter Ajzakson je detaljnije istražio prirodu i osobine tehnološkog giganta.

Ilon Mask je jedan od najmoćnijih ljudi u svetu. Sa  bogatstvom od oko 250,4 milijarde američkih dolara, on nije samo najbogatija osoba u svetu, nego i ima ogroman uticaj na globalnu ekonomiju.

Biograf Volter Ajzakson je knjigu „Elon Musk: Biografija“ pisao duže od dve godine.

Ajzakson je u intervjuu za Spiegel online govorio o tome kako je doživeo Maskovo preuzimanje Tvitera.

Foto: Reuters

 

 

Početkom 2022. Mask je rekao:

Nervozan sam, ne mogu da podnesem ovo mirno.

 U to je vreme već potajno sticao akcije Tvitera. Međutim, plan kupovine Tvitera za 44 milijarde dolara podstaknut je posetom sedištu Tvitera. Kako tvrdi Ajzakson, Mask je posetio sedište kompanije, a  neke stvari koje je tamo video smatrao je strašnim.

Postojali su joga studiji, espreso barovi, zaposleni su mogli uzeti bolovanje ako im je mentalno loše. Mask se stalno pitao: Gde je ovde osećaj žurbe? On ne voli kad se zaposleni osećaju previše psihološki sigurno – rekao je Ajzakson. 

Mask je kao investitor više puta slao predloge za poboljšanje tadašnjem šefu Paragu Agravalu, i ništa se nije dogodilo.

Nakon nekoliko neprospavanih noći, odlučio je da kupi kompaniju – rekao je Ajzakson. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Manekenka  uslikana na tajnom sastanku sa dečkom! U opuštenoj modnoj kombinaciji pokazala je sve adute (FOTO)

Moda i lepota

Supermodel Žizel Bundšen uslikana je u Hjustonu kako ide na sastanak sa dečkom. Izgledala je ležerno i neformalno, ali je pokazala vitku i izvajanu figuru.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE