Radio BalkanFox

Desingerica nakon privođenja završio u bolnici


Dragomir Despić Desingerica nedavno je bio priveden zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a sada je u bolnici.

On se oglasio iz bolničkog kreveta sa braunilom na ruci, a sve zbog narušenog zdravlja o kom je da ranije obavestio fanove na Instagramu. On se, kako je rekao, posle šest dana ponovo razboleo.

Desingerica je proteklih dana bio u centru skandala, te mu je u policiji bilo određeno zadržavanje od 12 sati. O celoj situaciji, ali i o tome da se loše zdravstveno oseća, rekao je kada se prvi put oglasio nakon privođenja.

– Za sve dešavanja od danas i juče ću da se oglasim u narednom periodu jer je juče počeo moj odmor, a vidim da ga nemam. Ja nikako da se odmorim, bajo. Odmor, bajo, bez telefona, nastupa i opet havarija. Nije sve kao što izgleda i što piše. Samo malo da se odmorim, pa ćemo da iznosimo papire, tako dalje i tako bliže. Nama se juče završila sezona nastupa, celo leto smo imali nastupa. Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen, bolestan sam nastupao i jedva sam čekao da dođe jučerašnji dan i da se odmorim 10 dana kao čovek, bez tenzije i muzike. Sad nemam snage da pričam, ništa više neću pričati. Ja hoću lepo da objasnim celu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjen i koliko sam kažem, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE