Radio BalkanFox

Demi Lovato: ‘Veze sa starijima su odvratne. Cure, pazite se’

Pjevačica i glumica Demi Lovato (30) otkrila je da uživa u vezi s Jordanom Lutesom (32) i da je sada sretna u stabilnoj vezi. Objasnila je nedavno kako je riješila ‘daddy issues’ zbog čega su je ranije privlačili samo stariji muškarci.

Prije sadašnjeg partnera, hodala je s Wilmerom Valderramom, koji je od nje bio stariji 13 godina, a sada kaže da su joj takve veze odvratne. 

Pre-Grammy Gala in Beverly Hills

Foto: AUDE GUERRUCCI

– Mogu sa sigurnošću reći da više nemam tih problema. Postoji nekoliko znakova da sam stvarno prešla preko toga. Sada sam s partnerom koji je mojih godina i kada se osvrnem na prošlost i veze s dosta starijim muškarcima, pomislim kako je to bilo odvratno – ispričala je pjevačica, prenosi Page Six

Lovato je kanadskog umjetnika upoznala prošle godine, dok su radili na njenom ‘Holy Fvck’ albumu. Ni na društvenim mrežama ne skriva sreću i ljubav, a u jednom je razgovoru podijelila i da se nada kako će jednoga dana zajedno stati pred oltar. 

– Osjećamo tu magnetsku privlačnost, uživamo i non stop se zajedno smijemo. Mislim da svi možemo pronaći nekoga uz koga se osjećamo sigurno, tko nas privlači, s kim se neprestano smijete i to je formula za sjajnu vezu – ispričala je Lovato ranije.

Prije ove veze povezivali su ju s nekoliko starijih muškaraca. S Valderramom je, uz prekide, bila u vezi šest godina, upoznali su se 2010., kad je njoj bilo 17 godina, no nisu potvrdili vezu sve dok nije napunila 18, kad je njemu bilo 29. 

Foto: Instagram

Lovato je oko šest godina nakon njihovog prekida izdala pjesmu ’29’, a iako nije potvrdila glasine da je pjesma posvećena upravo njemu, upozorila je djevojke da budu oprezne u vezama sa starijim muškarcima. 

– Ako ste mlada djevojka i mislite da je seksi ili zabavno hodati sa starijim muškarcima, morate znati da to nije u redu ako niste punoljetne. Ponekad javnosti treba reći pravu istinu, pa sam zato odlučila objaviti ovu pjesmu. Mislim da je ta poruka jako važna – objasnila je pjevačica.

Foto: Instagram


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE