Radio BalkanFox

Kejt Vinslet o svojim obnaženim scenama u filmovima

Kejt Vinslet dobro je zapažena u filmu „Titanik“ iz 1997. godine, a osim o istorijskom trenutku i ljubavnoj priči i danas se pominju scene u kojima je potpuno obnažena.

Međutim, glumicu iritiraju takva pitanja, naročito u susret novom filmu „Lee“ gde će ponovo imati se*si scene. Ona je o kadrovima gde je u toplesu nedavno progovorila, istakavši da joj je suvišno da troši vreme na takva pitanja.

– Ne razumem uopšte u čemu je drama s golotinjom pred kamerama, ne želim da trošim svoju energiju na takve stvari, kao i da postavljam sebi pitanja šta će drugi misliti kad me vide u toplesu – otkrila je za Vog i zatim pomenula svoje godine.

– Prihvatam sebe, svoje godine i svoje telo kakvo god da je, pa nisam tražila da članovi ekipe koji nisu bili direktno uključeni u snimanje napuste set kad smo snimali golišave scene – izjavila je Kejt, koja je film snimala ranije u Dubrovniku.

Profimedia

Kejt Vinslet

Bivši hotelski kompleks Kupari poslužio je kao kulisa ruševina iz Drugog svetskog rata, a Kejt se na snimanju okliznula, pa su producenti zatražili lekarski pregled u dubrovačkoj bolnici.

Inače, glumica je nedavno otkrila da su je tokom njene rane karijere u Holivudu često pitali o kilaži na audicijama. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE