Radio BalkanFox

Ako ste ljubitelj skandinavskog stila, inspirišite se ovim Instagram nalozima (FOTO)

Postoji nešto tako neizmerno komforno, uzvišeno i stajliš u skandinavskom enterijeru. Verovatno je to razlog zašto je ovaj region redefinisao stil i dizajn širom planete.

Skandinavski dizajn je ‘smart’, ali udoban. Drveni podovi, veliki prozori i malo nameštaja daju osećaj prostranstva koji samo minimalizam može da pruži. Svakako, toplina se dodaje detaljima, teksturama i neobičnim oblicima. Možda su baza crna, bela i bež, ali dodaci poput lampi, jastuka i slika u upečatljivim bojama su uvek dobrodošli. Sve je transformativno, inovativno, a jednostavno, dok maštamo o drvenim podovima, mermernim stolovima i bukle garniturama.

Nije iznenađenje, stoga, da su neki od omiljenih Instagram dekor naloga oni vezani za skandinavski dizajn, prenosi Elle.rs. Ako volite drvene podove i minimalizam koji dolazi sa ovom estetikom, zapratite neki od  sledećih naloga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Pokvariće vam raspoloženje i uneti nervozu! Ekspert otkriva kojih 5 boja ne treba da preovladavaju u kući

Dom i porodica

Siva, maslinasto zelena, ali i drečave boje su samo neke od onih koje bi trebalo da izbegavate kada je uređenje enterijera u pitanju.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE