Radio BalkanFox

Pljušte vreli poljupci, uputio joj EMOTIVNU PORUKU! (FOTO)

Denser i bivši zadrugar Gagi Đogani jako je aktivan na društvenim mrežama i redovno kači trenutke iz svog privatnog života i deli lepe momente sa svojim pratiocima. On je danas iznenadio sve veoma romantičnom objavom, sa svojom devojkom. 

Foto: Republika.rs

Gagi Đogani

Naime, on je podelio video-snimak na kojem se njih dvoje ljube i grle, a sve je najviše oduševila poruka kojoj jojv je denser uputio. 

Volim te kad si daleko, volim te kad si tu, volim kad misliš na mene i daješ mi ljubav su. Cmok – napisaoje Gagi uz emotikon crveog srca i označio svoju devojku, Vedranu.

Podsećamo, Gagi je na rođendanu svoje ćerke Nine Đogani priznao da je zaljubljen i da ima devojku tri godine, a da je sa bivšom suprugom Anabelom Atijas spustio loptu zbog zajedničke dece. 

Zaljubljen sam, tri godine smo zajedno, lepo nam je. Ne pričamo. Izgladili smo odnos, prema deci smo super, nemamo neki specijalni odnos. Dao sam joj sve pesme, nikada joj nisam ni branio. Ima sva prava na te pesme, mene to više ne zanima – poručio je Đogani tada za Republiku.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE