Radio BalkanFox

Pejović okupio estradu na punoletstvu ćerke


Pevač Aco Pejović večeras svojoj naslednici Ivi proslavlja 18. rođendan u jednom luksuznom prestoničkom hotelu, a osim njenih prijatelja, na spisku zvanica našao se i sam vrh estrade.

Brojni pevači koji su sarađivali sa Pejovićem su došli da uveličaju punoletstvo pevačeve naslednice. 

Veliku pažnju medija, osim Saše Popovića koji je došao u svom žutom kabrioletu sa suprugom Suzanom Jovanović, privukao je i pevač Aca Lukas koji je došao u društvu misteriozne plavuše, ali sa kojom ipak nije bio voljan da se fotografiše već su samo brzinski proleteli.

 

Na spisku zvanica se našla i pevačica Aleksandra Prijović koja je došla u društvu šmikera Lazić Laze, dok je njen suprug došao nekoliko minuta pre nje u društvu brata Viktora i oca Bobe Živojinovića. 

Sale Tropiko je istakao da ga čeka važan zadatak, te da će se latiti mikrofona, a u prestonički hotel večeras povodom ovog slavlja su ušli i Dejan Matić i Saša Matić sa porodicom, Sergej Ćetković, Ivica Dačić, Dženan Lončarević, Ana Bekuta, Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem, Dragana Katić, Vesna Milanović, Mirza Selimović i mnogi drugi. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE