Radio BalkanFox

RASKINUO JE SA NJOM ZBOG RIJALITIJA: Svi su voleli Gastozovu prvu devojku, a sada izgleda potpuno neprepoznatljivo

Foto: YouTube/Wainhatte

Okrenula se sasvim drugim stvarima u životu!

Popularni pevač, ali i nekadašnji rijaliti učesnik, Nenad Marinković Gastoz, pre samog ulaska u rijaliti, bio je poznat javnosti kao jutjuber. Jedan je od prvih koji je počeo da objavljuje video na platformu, a tome je bio posvećen dok je živeo u Parizu.

Dok danas imamo veliki broj jutjubera i mladih, koji na to gledaju kao posao, Nenad je jedan od začetnika ovog posla. Njegovi smešni klipovi tada su i te kako bili gledani, a mnogi koji su ga tada pratili, mogli su da upoznaju i njegovu prvu javnu devojku, Mariju, koja je bila deo skoro svakog klipa.

Marija i Gastoz

Foto: YouTube/Wainhatte

Mnogi koji tada nisu voleli Nenada, opet su  gledali snimke samo zbog nje, a tada je bila poznata po svojoj kovrdžavoj kosi, ali i osmehu. 

Gastoz je nakon toga, odlučio da uđe u rijaliti format "Parovi", nakon čega je Marija odlučila da stavi tačku na njihov odnos. Marija se povukla iz javnosti, danas je srećno udata, ostvarila se i kao majka, bavi se modom i izgleda potpuno drugačije.

Gastoz

Foto: Instagram/printscreen/gasttozz.official

Nakon kraha, Nenad retko kada priča o Mariji, ali u jednom od intervjua rekao je da su ostali u dobrim odnosima.

- Marija je presrećna, ima dečka, moguće i brak. Stvarno nemamo nikakav odnos, ne čujemo se, znam da je dobro i to je najbitnije. Znam da je srećna, što je najbitnije, ima svoj život, ja imam moj. U dobrim smo odnosima, ali generalno se ne čujemo  - otkrio je Nenad.

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE