Radio BalkanFox

"ZAŠTO JE MILAN DOBIO OTKAZ?" Anđela se oglasila o Miloševićevom odlasku sa Hajpa – SUROVO!

Foto: Youtube printscreen AmiG Show/HYPE TV

Sve je jasno.

Vest da je voditelj Milan Milošević dobio otkaz na Hajp televiziji uzdrmala je domaću javnost. Iako je mesecima radio za ovu televiziju i najavljivao sopstveni projekat, Milošević je odjednom putem svog Instagrama obavestio sve koji ga prate da je dao otkaz, ali o razlogu nije želeo da govori. 

Ipak, odmah posle njega se oglasio i vlasnik Hajpa Saša Mirković koji tvrdi da se Milošević nije pojavljivao na poslu, te da za do sada ugovorenih osam meseci radnog odnosa ima nešto preko 7 radnih sati. Pored ove, šokantna je informacija koju je Mirković takođe javno izneo a u pitanju je Milanova zarada, koja je navodno bila 700.000 dinara. 

Cela priča se, čini se, tek zahuktava, a pojedini zaposleni ove televizije odmah su Mirkoviću pružili podršku i „udarili“ na Milana. Jedna od njih je Anđela Đuričić, koja se sa Milanom zna već nekoliko godina dok je bila učesnica, a on voditelj „Zadruge“. 

Stefan Usiljanin, Milan Milošević

Stefan Usiljanin, Milan Milošević

Foto: Youtube Printscreen/HYPE TV

Anđela je na svom Instagram storiju podelila snimak Miloševićevog intervjua dok je još bio zaposlen na Hajpu, sa intrigantni naslovom: 

- Nakon Pinka dobio otkaz i na Hajpu! Poslednji intervju Milana Miloševića - glasi naslov koji je Đuričićeva podelila, a ispod toga je stavila link sa naslovom "Zašto je Milan dobio otkaz?".

Milan Milošević, Anđela Đuričić

Foto: Instagram printscreen/andjelaadjuricicc

Budući da je Milošević jedno od najomiljenijih tv lica u našoj zemlji, sigurni smo da ćemo ga vrlo uskoro ponovo gledati na malim ekranima. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE