Radio BalkanFox

Doživeo je životni udarac od kojeg se nikada nije oporavio

Iako je u filmovima igrao junaka kojeg ništa ne može pokolebati, u stvarnosti se ‘raspadao’ zbog teškog gubitka.

Iako većina filmova ima srećan kraj, stvarnost je nešto drukčija. Jedan od primera je i holivudski glumac Silvester Stalone (77), najpoznatiji po ulozi u filmovima ‘Roki’. U životu je imao puno uspona i padova, ali jedan udarac bio je toliko težak da ga je uništio. Javnost dugo nije bila svesna šta je Stalone prošao jer ga mnogi i u stvarnosti smatraju junakom, baš poput uloga koje je imao u filmovima.

Silvester Stalone
foto: PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Silvester je 2012. izgubio svoje najstarije dete, sina Sejdža Munbloda. Dobio ga je u 11-godišnjem braku sa Sašom Čez (73). Preminuo je u 36. godini u svom stanu u Los Anđelesu od srčanog udara izazvanog aterosklerozom. To je uništilo glumca, koji se zatvorio i tražio samoću.

‘Nijedna bol nije jača od one kada roditelj izgubi dete. Zato molim ljude, pokažite poštovanje u sećanje na mog talentovanog sina. Ovaj bolni gubitak ostaće s nama do kraja naših života. Sedjdž je bio naše prvorođeno dete i centar našeg svemira, i ponizno vas molim da ne ometate dušu i sećanje na mog sina’, govorio je utučeni glumac nakon vesti da je izgubio sina.

Silvester Stalone
foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Silvester i Saša razveli su se 1985., a nakon toga je došlo do teškog perioda između oca i sina. Kada su nakon nekoliko godina zakopali ratne sekire, počeli su zajedno snimati filmove i davati intervjue. Sa sinom, koji se planirao baviti produkcijom, radio je na filmu ‘Roki 5’. Iako je imao zdravstvenih problema, nitko nije mogao zamisliti da će se mladom dečku dogoditi ovakva tragedija.

Pogodila ga je sinovljeva smrt, i u tišini se borio sa svojom boli. Mesec dana nakon smrti izjavio je kako je veoma teško.

Silvester Stalone
foto: Profimedia

‘Ovo je užasna situacija, ali takav je stvarni život. Vreme vam pomaže izboriti se pa pokušate preživeti ono što se dogodilo. Veoma je važno pronaći snagu za uspon i pokušati živeti. U suprotnom, može vas odvući u začarani krug’.

Kada su na dodeli Zlatnog globusa novinari upitali glumca kako je gubitak sina uticao na njegov rad, on je odgovorio: ‘Čini mi se da u takvim situacijama pomaže ako radite nešto. U slučaju mog sina, hteo sam mu odati počast i čini mi se da sam to napravio’.

Silvester Stalone, Roki
foto: Profimedia

Osim preminulog Sejdža, glumac je u prvom braku dobio i sina Sidžordža (44). U drugom braku s Brižit Nielsen, s kojom je bio od 1985. do 1987., ali nisu imali dece. S Dženifer Flavin (55) venčao se 1997. i dobio je tri kćeri Sofiju Rouz (27), Sistin Rouz (25) i Skarlet Rouz (21).

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:59

Jeziva tragedija na ulasku u Solun

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE