Radio BalkanFox

Supruga i ćerka Ivice Dačića na rođendanu Ive Pejović (FOTO)

Ivica Dačić došao je sa suprugom Sanjom i ćerkom Andreom na rođendan Ive Pejović, a one su očarale Beograd izdanjima

ivica dačić sa ženom i ćerkom na rođendanu ćerke ace pejovića
ivica dačić sa ženom i ćerkom na rođendanu ćerke ace pejovićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Aco Pejović juče je u Beogradu organizovao proslavu 18. rođendana svoje ćerke Ive u jednom poznatom beogradskom hotelu.

 

Na velikom slavlju porodice Pejović okupile su se brojne poznate ličnosti, među njima i kuma Aleksandra Prijović, kao i cela porodica Živojinović, zatim i Peđa Mijatović sa suprugom, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Saša Popović i Suzana Jovanović, Aca Lukas s novom devojkom…

 

Tu su se našli i srpski političar Ivica Dačić sa suprugom Sanjom i ćerkom Andreom, a kako se retko pojavljuje u javnosti s njima dvema, ne čudi što su privukli svu pažnju.

 

Predsednik Skupštine Srbije stigao je ruku pod ruku sa prelepom suprugom i ćerkom, a posebno zapažena bila je mlada Andrea.

 

Ovog puta događaj je bio lep povod za druženje i zabavu, pa je Andrea obukla trendi slip haljinu u crvenoj boji, koja je istakla u prvi plan njenu mladost i lepotu.

 

 

S druge strane, Sanja Dačić je ponela crnu haljinu koja je istakla njene obline, a ukombinovala ju je s ljubičastim cipelama i ogrtačem s floralnim motivima, na kom dominira takođe ljubičasta boja…

 

ivica dačić stigao na rođendan ive pejović u durštvu supruge sanje i ćerke andree
ivica dačić stigao na rođendan ive pejović u durštvu supruge sanje i ćerke andreefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Andrea je tek odnedavno krenula s tatom da se pojavljuje na javnim skupovima, što je Dačić posebno emotivno doživeo, napisavši svojevremeno u opisu zajedničke fotografije: „Proletelo vreme, a ona stasala da ide sa tatom na kulturne i diplomatske događaje, moja Andrea„.

 

Što se tiče Sanje, ona ne voli da se javno eksponira, a suprug o njoj priča u superlativima.

 

— Oženio sam kada nisam bio na toliko visokom položaju. Oženio sam se 1993. godine, 26 godina sam u braku, pa to je uspeh — rekao je Dačić pre par godina u jednoj emisiji.

 

ivica i sanja dačić
ivica i sanja dačićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Kako je Dačić jednom prilikom istakao, i njegova supruga Sanja i on su prilično tradicionalni, a najviše cene vreme koje provode zajedno.


I supruga i ja smo tradicionalno vaspitani. To znači da je porodica na prvom mestu, i kad je dobro i kad je teško. Iz svojih porodica poneli smo veru da se i najveći izazovi mogu rešiti uz podršku najbližih, baš kao što su i najlepši trenuci kada smo zajedno. Greši svako ko na nekoj drugoj strani traži sreću ili podršku. To smo naučili od naših roditelja i to se trudimo da prenesemo na našu decu — izjavio je Dačić u intervjuu za Hello.

 

I ne čudi što je Ivica Dačić ovako ponosan na svoje devojke!

 

Bonus video

Ivica Dačić „protiv“ Danice Crnogorčević

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE