Radio BalkanFox

Italijani suprugu Kanjea Vesta prijavili policiji (FOTO)


Reper Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Čensori izazvali su brojne skandale tokom svog boravka u Italiji, ali tome još nema kraja. Osim što su dobili doživotnu zabranu vožnje brodom jer je Kanje pokazao golu zadnjicu, Italijani su Bjanku prijavili policiji zbog oskudnih izdanja u kojima se pojavljivala u javnosti.

Paparaci su sada snimili par kako izlazi iz hotela u Firenci, gde su proveli vreme u šopingu, a Bjankino izdanje ponovo je bilo glavna tema. U društvu Vesta, koji se ponovo pojavio s glavom zavijenom u crno, ona je prošetala u kratkom šorcu i providnom trakom u boji kože kojom je jedva prekrila grudi, te pokazala bradavice.

Pažnju je privukla i prozirnim štiklama koje su se zamaglile i delovale kao da su joj premale jer, bar prema fotografijama, nije imala dovoljno mesta za prste.

Inače, prema italijanskom Ustavnom sudu, Kanjeovoj supruzi zbog razgolićenih izdanja preti kazna u iznosu od 5.000 do 10.000 evra. Ako su u njenoj blizini bili maloletnici, može dobiti zatvorsku kaznu od četiri meseca do četiri godine. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE