Radio BalkanFox

Žena Nikole Jokića na slavlju košarkaša sa Chanel torbom

Supruga Nikole Jakića pažljivo je birala svaki detalj ove odevne kombinacije, ali je u fokusu ipak otmena damska tašna modne kuće Chanel

Nikola i Natalija Jokić u provodu s košarkašima reprezentacije Srbije i Novakom Đokovićem
Nikola i Natalija Jokić u provodu s košarkašima reprezentacije Srbije i Novakom Đokovićemfoto: M.M./ATAImages

U Beogradu je sinoć održan veliki doček košarkaša reprezentacije Srbije, koji su na Mundobasketu osvojili srebrnu medalju, i tenisera Novaka Đokovića, koji je istog dana na US Openu osvojio 24. grend slem titulu.


Radovali su i se i pevali sportisti na balkonu Skupštine grada Beograda, a potom su se zajedno uputili u noćni provod, i to u pratnji svojih partnerki.


Među njima se našao i Nikola Jokić, igrač Denver nagetsa, koji nije nastupio u dresu Srbije na Svetskom prvenstvu, a on je u poznati beogradski noćni klub stigao u društvu supruge Natalije.

 

Životna saputnica popularnog košarkaša pojavila se u vrlo šik kombinaciji, a svaki od komada je odlično uklopljen: duboke sive pantalone širih nogavica i s belim vertikalnim linijama, efektan beli korset, satenski beli sako i bele salonke.

 


Međutim, najupečatljiviji deo stajlinga Natalije Jokić bila je njena torba, pravi modni klasik rezervisan za zaljubljenice u modu s dubljim džepom.


Njen izbor bila je torba modne kuće Chanel, prepoznatljivi flap model s kratkom ručkom, koja može da se nosi i na ramenu, zahvaljujući lančiću s jednim kožnim delom. Ova šik tašna je bele boje, napravljena od kvalitetne kože i ima zlatne detalje, uključujući logo CC.

 

Chanel torba natalije jokić
Chanel torba natalije jokićfoto: M.M./ATAImages

Cena tašne koja je među trendseterkama poznata kao Coco Handle varira u zavisnosti od njene veličine: za mini verziju vam je potrebno 4.800 dolara, za malu torbu 5.100, za srednju 5.500, dok najveća košta 5.900 dolara.

 

BONUS VIDEO

Nikola Jokić sa suprugom stigao na žurku

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE