Radio BalkanFox

PRVO POJAVLJIVANJE NAKON SKANDALA SA SINOM! Bosanac traži posebne uslove za INTERVJU! (VIDEO)

U Grandovom studiju na Košutnjaku danas počinje snimanje prve emisije 17. sezone takmičenja „Zvezde Granda“. Ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta, a članovi žirija su  polako počeli da pristižu.

Dragan Stojković Bosanac je šokirao sve pripadnike sedme sile i fotoreportere, jer nije želeo da da intervju.

Može, ali moramo da se dogovorimo oko uslova. Zna se koji su uslovi… – rekao je Bosanac i ušao u studio.

Foto: Republika.rs

Bosanac ne želi da da intervju

Ovo je Bosančevo prvo javno pojavljivanja nakon skandala sa sinom Aleksandrom Stojkovićem.

Podsetimo, kako je Republika otkrila krajem avgusta, Aleksandar je Bosanca maltretrao i pretukao u maju ove godine, zbog čega je odmah prijavljen policiji. Bio mu je određen pritvor zbog krivičnog dela nasilje u porodici, po odluci tužilaštva.

Kada je sproveden dokazni postupak Aleksandar je negirao da je na bilo koji na~in napao oca, a Dragan Stojković je iznenada povukao svoj iskaz, odnosno iskoristio zakonsko pravo da ne svedoči protiv naslednika, nakon čega je prijava odbačena.

Bosanac je rekao da se uprkos svemu ne plaši sina i da ne želi krivično da ga goni, pošto je siguran da se više takve stvari neće dešavati – rekao je za Republiku izvor blizak istrazi, pa dodao:

Posle je pravdao naslednika i pričao da se u svakoj porodici to može desiti, te i da je razlog što je došlo do svađe skroz nebitan – objasnio nam je izvor tada.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE