Radio BalkanFox

"PONUDILA ZVEZDANU NOVAC KAKO BI SE UDRUŽILI I POKOPALI KAČAVENDU" Ana ga kontaktirala pred "Elitu", sprema se haos?

Foto: YouTube/Zadruga Official

„Želi da se sastanu u tajnosti!“

Otkad je Milena Kačavenda ušla u „Elitu“, klupko oko Ane Ćurčić je počelo da se odmotava, te su sada mnoge šokantne stvari izašle u javnost.

Prošle nedelje je kuma izjavila kako Ana i Aca Bulić nikada ni nisu bili u vezi, nakon čega je Bulić iznenada odlučio da stavi tačku na odnos sa Anom, a danas su se navodno pomirili i nastavili gde su stali.

Milena Kačavenda

Foto: YouTube/Zadruga Official

Međutim, kako saznaje Star, Ana je, nakon raskida sa Bulićem, kontaktirala Zvezdana Slavnića, kako bi joj pomogao da uništi Milenu:

- Ana je očajna, uopšte se nije nadala svemu ovome, pogotovo da Đedović poseduje ozbiljan materijal i njene prepiske sa fanovima i Bulićem. U ozbiljnoj je depresiji bila, naročito kada je Bulić raskinuo sa njom, čula je da Zvezdan ulazi u "Elitu", pa ga je kontaktirala, kako bi napravila plan. Pokušala je preko nekih ljudi da dođe do njega - rekao je izvor za Star, pa nastavio:

Ana Ćurčić

Foto: YouTube/Zadruga Official

- Želi da se sastanu i u tajnosti pripreme sve za rijaliti. Zvezdan je prvo rekao da ga taj cirkus ne zanima i da je on nije terao da se kači sa Kačavendom. Nije sigurno, ali mislim da mu je ponudila novac kako bi se udružili i pokopali Kačavendu - govori za Star izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE