Radio BalkanFox

MUŽ ANE RADULOVIĆ ULAZI U ELITU?! Voditeljka priznala: "Moram da budem profesionalna, nema gledanja kroz prste"

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković/Instagram printscreen/mirceradulovic

Pevača bi mnogi gledaoci voleli da vide u rijalitiju!

Nedavno je počela sedma sezona rijaliti programa „Zadruga“ koja nosi naziv „Elita“. Mnogo toga je ove sezone drugačije u odnosu na prethodne. Imanje je potpuno renovirano i sve prostorije izgledaju drugačije nego ranije. Veliki šef je uložio mnogo novca u ovaj projekat, pa su izgrađene i nove prostorije na imanju.

Takođe, došlo je i do promena u voditeljskom sastavu. Uigranom timu koji čine Ivana Šopić, Dušica Jakovljević i Darko Tanasijević, od ove sezone su se pridružile Ana Radulović i Maša Mihailović

Voditeljka, Ivana Stojanović, je u emisiji „Sa Ivanom“ u video produkciji portala Srbija Danas, ugostila Anu Radulović i sa njom razgovarala o tome kako je došlo do toga da postane deo „Elite“ i kakvi su njeni prvi utisci. Ana je otkrila kako su njene kolege reagovale na ovo unapređenje i od koga je tražila savete. Prokomentarisala je i dolazak Dalila Dragojević na Pink televiziju, kao i ponovno učešće Marka Đedovića u rijalitiju. Iskreno je odgovarala i na pitanja o braku sa Mirčetom Radulovićem i tom prilikom se osvrnula na priče da se njih dvoje razvode i da im se u brak umešala treća osoba.

Ana Radulović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

- Odavno sam imala želju da budem voditeljka rijalitija i da budem deo "Zadruge". Ko se bavi ovim poslom i kaže da nema takvu želju, taj nije iskren. Desilo se spontano, dobila sam poziv za emisiju "Narod pita". Pretpostavljam da sam se dobro snašla i da su bili zadovoljni i onda je usledio poziv da budem deo "Elite". Dobila sam poziv, nisam ja ništa nagoveštavala ili tražila - rekla nam je Ana.

Ana je otkrila da li je zadovoljna kako su je prihvatili Ivana, Dušica i Darko i od koga je tražila savete.

Ana Radulović, Ivana Stojanović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

- Mi već dugo sarađujemo i deo smo iste kuće. Ivana i ja smo zajedno počele ovaj posao u emisiji "Pitam za druga". Najviše sam pričala sa Ivanom i ona je ta koja mi je davala savete. Verujem da sam pitala Darka i Dušicu, da bi mi sigurno dali i oni. Darka sam pitala za savete kada je bila prva "Zadrugovizija". To je bilo moje prvo pojavljivanje na "Zadrugoviziji", on je bio tu i mnogo mi je pomogao. Da mi sad treba neki savet, on bi mi pomogao. Konsultujemo se i pitamo jedni druge u vezi emisija. Prihvatili su me sjajno, još odavno. Mislim da i njima znači jer smo se lepo rasporedili i svi smo puni energije. Svi smo srećni i zadovoljni - rekla je Ana u emisiji "Sa Ivanom".

Ana Radulović o ulasku njenog muža u "Elitu"

Voditeljka je pitala Anu kako bi reagovala ukoliko bi njen suprug odlučio da uđe u "Elitu" i da li bi on, ukoliko dođe do toga, imao neke povlastice u odnosu na druge rijaliti učesnike.

Ana Radulović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

- U ovom slučaju, možda bi mi i predstavljalo problem, ali ako bi on to odlučio, onda bi morao da bude svestan da ja moram da budem profesionalna i da tu nema gledanja kroz prste. Podržala bih ga u toj odluci, što da ne. Ja sam još davno bila za to da on uđe u rijaliti, ali je on neko ko puno radi i ja sada puno radim i mislim da u ovom trenutku ne bismo uspeli da uskladimo kada bi on sada ušao i ne bi bio tu 24 sata mesecima - rekla nam je Ana, a zatim je voditeljka upitala da li je nekad razgovarao sa članovima produkcije o ulasku u rijaliti: 

- Nemoj to da me pitaš, ne mgou to da ti odgovorim - rekla je Ana kroz smeh.

Šta je Ana rekla o dolasku Dalile Dragojević na Pink, sukobu sa Anom Ćurčić i Jelenom Golubović, kao i braku sa Mirčetom Radulovićem, saznajte u video prilogu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE