Radio BalkanFox

Paparaco! Sloba Radanović sa suprugom Jelenom


Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena su se nakon letovanja na egzotičnoj destinaciji vratili u srpsku prestonicu, a ekipa 24sedam ih je usnimila na beogradskim ulicama u Zemunu potpuno ležernom izdanju bez dece. 

Naime, Slobu smo uslikali u sportskom izdanju sa kesama u rukama, te možemo pretpostaviti da su on i njegova supruga bili u nabavci, koja je po svemu sudeći bila uspešna, budući da par nije skidao osmeh sa lica.

Ipak, ne možemo a da ne spomenemo limuzinu koju je Radanović vozio, a u pitanju je novi džip marke BMW čija cena se kreće i do nekoliko desetina hiljada evra. Kako je poznato, Sloba je ranije na brojna prestonička dešavanja dolazio u drugim vozilima, te je po svemu sudeći, ovo nova mašina u njegovom vlasništvu. 

Pevač je nosio majicu i šorts crne boje, te je kesu užurbano stavio u automobil, a onda su on i njegova supruga Jelena uputili dalje. 

Podsetimo, Sloba i Jelena su na letovanju doživeli veliki stres kada su saznali da je Radanovićevu taštu opljačkao nepoznati napadač, a o svemu je izveštavao pratioce na Instagramu. 

Posle nekoliko sati potrage za pljačkašem, policija je uhapsila počinioca i pravda je naposletku, zadovoljena. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE