Radio BalkanFox

Kako izgleda prelepa Tara, ćerka Saše Matića?

Saša Matić je sa suprugom Anđelijom i ćerkom Tarom uveličao slavlje najmlađe ćerke Ace Pejovića u Beogradu

saša matić sa suprugom anđelijom na rođendanu ive pejović
saša matić sa suprugom anđelijom na rođendanu ive pejovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

PevačAco Pejović juče je u Beogradu organizovao proslavu 18. rođendana svoje ćerke Ive u jednom poznatom beogradskom hotelu.

 

Porodica Pejović nije štedela kada je u pitanju ovaj divan povod za slavlje, pa su okupili na rođendanskoj žurki poznate ličnosti iz sveta estrade, politike i sporta, a tu su se našli Aleksandra Prijović s ostatkom porodice Živojinović, kao i Ivica Dačić sa ženom i ćerkom i mnogi drugi…

 

 

Na spisku zvanica našla su se velika imena estrade, a među njima i Pejovićev kolega Saša Matić, koji se pojavio u društvu supruge Anđelije i ćerke Tare, koja je izrasla u pravu lepoticu.

 

Mada Saša i Anđelija imaju dve prelepe ćerke, ovog puta je s roditeljima na proslavu došla samo mlađa Tara i plenila je lepotom. Očigledno je da je izrasla u prelepu devojku, a za Ivin rođendan ponela je mladalačku usku, crnu mini-haljinu sa golim ramenima, koja je istakla i njene duge i vitke noge.

 

 

Lepa Sašina ćerka ne voli da se eksponira javno, ali nema sumnje da će se za nju tek čuti, a Sale ne krije koliko voli svoje devojke.

 

— Zaista sam ponosan na svoju porodicu i ćerke. Ponosan sam na to što su vredne i što ispunjavaju odlučno sve obaveze koje jedne tinejdžerke imaju.

 

saša i anđelija matić sa ćerkom na proslavi rođendana ive pejović
saša i anđelija matić sa ćerkom na proslavi rođendana ive pejovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video

Saša Matić napravio veče za pamćenje

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE