I ONI SU MOGLI DA PUNE ARENU, DA NISU ZGLAJZNULI: Evo zašto se ovim zvezdama "Granda" slava obila o glavu!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic, E-stock

Takmičenje „Zvezde Granda“ mnogim mladim pevačima poslužilo je kao odskočna daska da se pozicioniraju na estradnoj sceni, a nekima, koji su odmah na početku doživeli vrtoglavu slavu, ona se kasnije obila o glavu, pa nisu uspeli da iskažu sav svoj potencijal u punom sjaju. Naime, prva generacija koja je 2004. godine osvojila region, te obišla svet sa turnejama koje su usledile odmah po završetku takmičenja, imala je sve predispozicije za uspeh. Međutim, niko od finalista među kojima je prvi pobednik „Zvezda Granda“ Branislav Bane Mojićević, zatim Stevan Anđelković, Darko Filipović, Nemanja Nikolić, kao i njihove dve koleginice Tanja Savić i Slavica Ćukteraš, ne uživa više popularnost kao pre 19 godina.

Foto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Grandanemanja nikolić

Prva generacija „Zvezda Granda“ bila je najpopularnija

Iako nije pobedila, najpopularnija od ove šestorke, bila je Tanja Savić, kojoj su još tada svi predviđali blistavu karijeru. Ipak, ona je izostala uglavnom zbog njenog privatnog života, koji joj je u jednom trenutku potpuno izmakao kontroli. Dok su druge pevačice, pa čak i one mnogo manje talentovane od Tanje, nizale uspehe, ona je prolazila kroz turbulentan krah braka, koji zvanično još nije okončan. Kao najgori period u životu sigurno će pamtiti borbu za starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem, koja se na svu sreću završila u njenu korist. U međuvremenu se dosta spekulisalo i o njenom ljubavnom statusu, a tek nedavno je obelodanila da je konačno pronašla sreću pored zgodnog pilota Muhameda Mukija Bešića. 

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić zbog privatnog života zapostavila karijeru

Povratak na muzičku scenu, ipak joj nešto sporije ide, ali Tanja je najavila da će dogodine da obeleži dve decenije karijere.

Meni je ovo vreme zaista brzo proletelo. I dalje se osećam mlado, kao da imam 20 godina – rekla je Tanja nedavno na konto toga što je skoro 20 godina na estradi i najavila da tim povodom planira veliki koncert u Areni.