Radio BalkanFox

PORUKE SKANDALOZNOG SADRŽAJA! Asminov otac izneo neoborive dokaze protiv Aneli – "Bebine stvari se ucrvale!

Foto: Youtube/Hype TV/Srbija Danas

Bruka i sramota!

Aneli Ahmić i dalje u „Eliti“ sebe pokušava da predstavi žrtvu, unesrećenu ženu koju je muž sa malim detetom ostavio zbog Stanije Dobrojević, međutim, svakog dana u javnost isplivavaju različiti detalji tog odnosa koji se ne poklapaju sa njenom pričom. 

Kako je čitava situacija otišla predaleko, osim Asmina Durdžića koji se svakodnevno oglašava i iznosi određene dokaze protiv Ahmićeve, sada je to učinio i njegov otac Mustafa. 

Mustafa Durdžić je na svom Fejsbuk profilu objavio glasovne poruke koje je, po svemu sudeći, Aneli slala Asminovoj majci, a koje su u najmanju ruku bruka i sramota!

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Ovako se moja snaha obraćala mojoj supruzi jos 2021 godine. Pa ko je ne bi voleo takvu. Njoj je najveći problem bio higijena. Moja supruga 9 puta operisana u penziji bila je prisiljena da ide njoj čistiti stan. Ljudi, duda i flaša od bebe se ucrva. I vi svi mislite da sam ja loš čovek a moja žena loša žena. Moja žena je najbolja osoba na svetu. Dušu će dati ali traži da joj se uzvrati bar lepim rečima - poručio je Asminov otac pored objavljenih glasovnih poruka u kojima Aneli vređa i psuje svoju svekrvu. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE