Radio BalkanFox

UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI! Aca Sofronijević započeo ZAJEDNIČKI život sa atraktivnom doktorkom, čuju se SVADBENA ZVONA?!


Čuveni harmonikaš Aca Sofronijević već neko vreme uživa u novoj ljubavnoj vezi. On je sa lepom doktorkom započeo zajednički život i posvećen joj je, iako često putuje zbog posla. Ovog leta su više puta letovali zajedno.

Bilo je vremena za odmor, moram da priznam i baš sam se lepo odmorio. Bili smo u Španiji, posle smo bili u Crnoj Gori gde smo odmorili baš dobro, pa smo onda svirali jedan lep događaj u Opatiji, tamo smo isto ukrali malo vremena da se provedemo. To je za sada do kraja ove godine, pa ko živ, ko mrtav, Bože pomozi – rekao je kroz osmeh Aca za „24Sedam“, pa priznao:

Da, živimo zajedno, uživamo, ja sam jako srećan, a i ona – rekao je harmonikaš, a onda otkrio i da li ih porodice pritiskaju da naprave svadbu:

Ne, oni su svi u svom fazonu, znaju da smo mi određeni ljudi, imamo naše puteve, karijere, a sve će doći na svoje kada zatreba.

Otkako je otvorio svoju producentsku kuću, sarađuje sa vrsnim izvođačima, a nama je otkrio da li misli da postoje danas mlađi izvođači koji bi mogli da naslede neke od naših muzičkih legendi.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE