Radio BalkanFox

Hale Beri na reviji Majkl Korsa u Njujorku 2023

DUBOKI DEKOLTE I PROVOKATIVNI PROREZI: Slavna glumica oduševila sve u uskoj toaleti, a svi ZANEMELI kada su videli KAKO IZGLEDA

Foto: William Volcov / Zuma Press / Profimedia

Njujork je trenutno centar sveta mode, a dizajner Majkl Kors priredio je spektakularnu reviju, na kojoj je predstavio novu kolekciju. Ovakvi događaji okupljaju brojen poznate ličnosti, a iz prvog reda reviju je gledala i slavna glumcia Hale Beri.

Hale Beri
foto: William Volcov / Zuma Press / Profimedia

Poznata oskarovka, koja se nedavno razvela, na Korsovoj reviji pojavila se u društvu partnera, muzičara Van Hunta i ukrala je svu pažnju u zavodljivom crnom izdanju.

Svi zanemeli na njenu pojavu

Zavidnu figuru u 57. godini holivudska zvezda istaknula je pripijenim modelom haljine pojačanim detaljem kožnog kaiša. S dubokim dekolteom i prorezima u donjem delu, ovu zavodljivu kreaciju s potpisom Korsa uparila je s parom nabranih čizama iznad kolena, a detalj proreza istaknut je i na rukavima.

Hale Beri
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Celokupno izdanje za uživanje u pogledu na novitete američkog dizajnera, glumica je zaokružila nakitom srebrnog sjaja, koji ove sezone slovi za veliki trend na modnoj sceni.

Uz poznatu oskarovku, na reviji Korsa pojavila se i glumica Blejk Lajvli. A zvezda serije „Tračare“ pažnju je ukrala u svetlucavom kombinezonu inspiriranom ludim sedamdesetim.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE