Radio BalkanFox

Vanna pevačica baka

Hrvatska pop muzičarka Vanna, iz bivše pop dens grupe „Electro Team“ (E.T.) u julu je postala baka, kada je njen sin Luka dobio ćerku.

Ona je juče održala intiman koncert specijalno za medije u beogradskom klubu BitefArtCafe, kao uvod u dva nastupa 5. i 6. oktobra na ovom mestu. Tada je pop zvezda otkrila kako se snalazi u novoj životnoj ulozi.

– Nisam stroga baka. Svi smo srećni, kao i ja. Imamo neki svoj način komunikacije i lepo nam je – izjavila je Vanna.

Podsetimo, Vanna je posle tri decenije karijere prvi put gostovala u Beogradu prošle godine kada je imala rasprodat koncert takodje u ovom popularnom klubu.

Toliko nam se svidelo na tom koncertu da smo rešili da vam ponovo dođemo. Naravno, svesna sam da pomalo kasnim, i žao mi je što vam nisam dolazila svih ovih godina, pa i decenija. Nadam se da ćemo se sada češće vidjati. Osim Beograda, gostovaću sa bendom i u Novom Sadu – otkrila je za Tanjug Ivana Ranilović Vrdoljak, poznata pod umetničkim imenom Vanna.

Ona je istakla da joj je drago što se ponovo druži sa beogradskom publikom, kao i da voli i klubove i velike dvorane za koncerte.

– Volim i klubove, ali i velike dvorane za koncerte, ali je najvažnije da je svuda dobra svirka – rekla je Vanna.

Pop zvezda ističe šta je to potrebno da mladi pevači poseduju, da bi postali zvezde.

 Iz mog dugogodišnjeg iskustva mogu da kažem da mora pevač da ima tu posebnu magiju. Ako je nema, mora da je stekne odmah. Kada se popneš na pozornicu i budeš iznad svih, zasluži to, da bi publika osetila i tu energiju prenesi na nju. Pokaži nešto da narod ne skida pogled sa tebe – rekla je Vanna, pišu Novosti.


K1info

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE