Radio BalkanFox

‘Masterchef’: Osjećam se kao mali miš koji je došao pred velike face…

Nastavlja se druga selekcijska faza u najpoznatijoj televizijskoj kuhinji. Svojim jelom, koje će pripremiti pomoću namirnica iz vrećice iznenađenja, kandidati moraju osvojiti nepce svog budućeg mentora kako bi osigurali svoje mjesto u idućem krugu natjecanja. Na kulinarskom putovanju na koji su se mnogi uputili, a samo su neki u njemu uspjeli, natjecatelji moraju pokazati zašto zaslužuju ući u MasterChef vilu.

– Voljela bih dobiti pregaču gospodina Damira. Na audiciji je njegova energija odgovarala mojoj energiji – kazat će Dubravka Periček te dodati:

– Osjećam se kao mali miš koji je došao pred velike face. 

Foto: Luka Dubroja

Iako su kandidati spremni dati sve od sebe kako bi izborili svoje mjesto među top 24 kandidata, priznat će da pojedine namirnice nikako ne bi voljeli pronaći u vrećici pred sobom.

– U vrećici iznenađenja ne želim vidjeti dvije stvari: riblju glavu i pileće nogice – ističe Petar Tucman, a veliku želju za pregačom pokazat će natjecateljica Dina Barghathi, kazavši: 

– Mislim da ta pregača otvara mnoga vrata. 

Foto: Luka Dubroja

U večerašnjoj epizodi MasterChefa kandidati će biti podijeljeni u dvije skupine – jedna će za zadatak imati pripremu ribljeg, a druga mesnog jela. Znajući to, prvu će skupinu zbuniti kada u njihovoj vrećici iznenađenja neće biti ni mesa ni ribe. No onda će saznati da se ispod radnih jedinica krije zvono ispod kojeg se nalazi glavna namirnica. O kojoj je namirnici riječ te koji će kandidati biti najuspješniji u novom izazovu doznajte u večerašnjoj emisiji MasterChefa.


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE