Radio BalkanFox

Fatalnoj voditeljki Slađani Tomašević svi mogu da pozavide na izgledu, ona sad otkriva tajnu

Slađana Tomašević ove godine slavi velike jubileje, od 50. rođendana do 25 godina rada na RTS-u.

Slađana Tomašević voditeljka RTS 260717 RAS foto Vladimir Zivojinovic (6)Foto: V. Živojinović / RAS Srbija

Slađana Tomašević voditeljka RTS 260717 RAS foto Vladimir Zivojinovic (6)

U ulozi voditeljke se vrlo brzo pokazala jako talentovanom i danas je među publikom jedna od omiljenih televizijskih lica. Ipak, u razgovoru za “Super TV”, Slađa ističe da se nikada ne opušta, te za nju čuvena “komfor zona” ne postoji.

Blic preporučuje

Koja je to mudrost koju imate danas, a niste je imali sa 25 godina?

– Sada imam strpljenje, pažnju i toleranciju, naučila sam da sve radim “hladne” glave, a za to je bilo potrebno i vreme i iskustvo koje sigurno nemate sa 20 i nešto godina.

Publika komentariše da izgledate divno i znatno mlađe. Šta biste poručili mladim devojkama koje sigurno mogu da Vam pozavide?

– Za početak – nikako da “zavide”, svako od nas je poseban na svoj način. Naravno da je izgled važan, ali za početak je tu genetika presudna, a onda i rad na sebi, od mentalnog do treninga u teretani i trčanja. Jednostavno, morate da nađete vremena da se posvetite sebi i da budete negovani.

Na RTS-u ste već 25 godina, tu ste rasli kao novinar i izgradili karijeru. Da li je to vaša komfor zona?

Mislim da u novinarstvu i poslu kojim se ja bavim nema prostora za “komfor zonu” i nema opuštanja. Pa, kako bih onda trajala? Uvek morate da budete korak ispred.

Posao novinarstva pored brojnih lepih strana, ima i onu manje lepu, a to je često taj manjak vremena za naše bližnje. Koja je bila najveća žrtva tokom “probijanja” na televiziji?

Ne mogu da kažem da je bilo šta bilo žrtva, jednostavno, stvari su se tako dešavale i ja nisam baš mnogo mogla da utičem na to. Možda su neke stvari mogle da idu i drugačije, ali možda ni ja onda ne bih bila ja.

“Beogradska hronika” je jedna od najgledanijih emisija na televiziji, uz koju gledaoci često provode popodne. Da li mogu da očekuju nešto novo ove sezone?

Kod nas u “Beogradskoj hronici” uvek ima nešto novo i nešto “staro”, malo izmenjeno, znaju to gledaoc. Mi smo uvek tu, pre svega za njih i uvek na njihovoj strani. Biće svašta.

Kada smo poslednji put razgovarale, rekli ste da iz vašeg osmeha zaključimo da li ste srećni u ljubavi. Osmeh je na fotografijama još uvek tu, da li to znači i da ljubav i dalje cveta?

Pa, ja sam po prirodi vesela osoba i osmeh je “obavezan” svakodnevno, kao i ljubav. Ostaću dosledna sebi, znate da o krajnje intimnim i privatnim stvarima ne volim da pričam. Na kraju, kako Vama deluje – “da li ljubav i dalje cveta”?

Neostvarena želja je Patrijarh Pavle

Kada biste mogli da razgovarate sa nekom kulturnom ili istorijskom ličnošću koja nije više sa nama, ko bi to bio i zbog čega?

Bez dileme Patrijarh Pavle. Imala sam čast i priliku da budem na događaju u Patrijaršiji kao jako mlada novinarka, ali ne i da uradim intervju.

Proslava jubilarnog 50. rođendana

Voditeljka je nedavno proslavila jubilarni 50. rođendan, okupivši najbliže prijatelje u jednom restoranu, koji su joj priredili noć za pamćenje. Slađu smo tim povodom pitali koje se još želje kriju u njoj.

– Osoba sam koja ima toliko želja i toliko toga još da uradi u ovom životu, ali polako, ima vremena za sve. Važno mi je samo da su svi zdravi i dobro – skromna je voditeljka.

VIDEO: Slađana Tomašević o muškarcima, sreći i televiziji


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE