Radio BalkanFox

Kačavenda o Miloradu Ulemeku Legiji

Ovog popodneva, zadrugari su između ostalog polemisali i o zatvorskom životu; tada, Milena Kačavenda se baš bila raspričala, pa je sa svojom okolinom i podelila utiske posle susreta s Miloradom Ulemekom Legiom, koji se odvio pre oko dve godine.  

– Pre dve godine, kada sam zadnji put bila u „Zabeli“, druže, znaš (li) ti kako Legija izgleda? Kao da nije proveo 20 godina. Čovek čita knjige, trenira, a zna da nikada neće izaći – kazala je ona, koja se potom dotakla i života njene najbolje drugarice koja je iza rešetaka završila zbog ljubavi.

„Htela je da mu pomogne…“

Milena Kačavenda, ATAImages/Antonio Ahel

 

– Muž moje najbolje drugarice je imao kod sebe znaš koliko kilograma i, upadne policija, a ona bila u stanu sama, ali je priznala da je njeno, jer je htela da mu pomogne. Onda je on posle godinu dana nađen mrtav, a sudija je znao da ona nije kriva, ali je neko morao da robija i ležala je pet godina u zatoru – kazala je Milena.

– Pa da, bila zaljubljena i priznala (je) to – kazao je onda Marko.

– Ona se udala posle toga, rodila je troje dece… Taj lik krenuo da je maltretira i razvedu se, ali ona nije stala, bori se i dalje – objasnila je poznata kuma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE