Radio BalkanFox

‘OVO JE PI*IJADA!’ Milena održala lekciju PONAŠANJA cimerkana, ostrvila se na Terzin HAREM, pa Matora zarežala na Miljanu: SPRDA SE SA TOBOM! (VIDEO)

Pušten je naredni video-prilog u emisiji ”Gledanje snimaka” prilkom čega su učesnici saznali kako je tokom žurke u utorak započeta kratkotrajana romansa Miljane Kulić i Borislava Terzića Terza.

Sramota je da se ovako ponaša jedna majka. Da li si svesna da imaš dete koje ide u vrtić?! Kako će to

na njega da se odrazi? Treba da te bude stid. Miljana, najniže si pala – rekao je Bebica.

Nemam ni ja šta da kažem Ne stidim se, al’ sramote me’! Nije me stid, bilo je šta je bilo – kazala je Miljana.

Ne znam što sad dopustila sebi da se zbog ovoga onako razbesnim – rekla je Milica.

Ne treba da te bude stid tog dr*anja – dodala je Miljana.

Kog? – upitala je Milica.

Tvog – istakla je Miljana.

Sve i da sam to radila, ja imam pravo na to jer sam mlađa od tebe i nemam decu. Miljana, ne krivim te, ne znam što si sad skočila. Mislim da ću biti sa Terzom, ali moramo da pričamo – kazala je Milica.

Ovo mi deluje kao sami nesvrstanih u Hjustonu. Pogledajno prvo kako su žene na žurki obučene. Ovo je piši*ada. Je l’ ste realne dok se oni dogovaraju koju će da je*u, da one to srdačno čekaju. Izgledate kao da imate spondilozu kukova dok igrate prljavi ples. Sprdate se sa Sarom, a ona ispade najnormalnija – kazala je Milena.

Miljana, Terza je tebe gledao kao sprdnju tokom žurke. Njemu se Milica dopada stcarno, ali on pre bira da se razvlači od jedne do druge – istakla je Matora.

Da li je istina da je Terza poljubio Miljanu zbog masne fote? – upitao je Đedović.

Nije zbog toga, stvarno – kazao je Terza.

Degutantno je da se plašite da priznate da je sve bilo zbog masne fote, jer se plašite Miljanine reakcije. Ona je priznala iskrneo da joj se svđaš, ali ti si od nje napravio budalu – kazao je Uroš.

pink

Objava ‘OVO JE PI*IJADA!’ Milena održala lekciju PONAŠANJA cimerkana, ostrvila se na Terzin HAREM, pa Matora zarežala na Miljanu: SPRDA SE SA TOBOM! (VIDEO) pojavila se prvi puta na News Media.


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE