Radio BalkanFox

Domenica izazvala pomutnju fotkama kovrčave plavuše, svi se pitaju je li to Hana Huljić

Domenica (30) je ovih dana imala koncert u Slavoniji pa je iskoristila priliku i posjetila prijateljicu Miu Dimšić (30). Objavila je tako pjevačica niz fotografija kako se provela tamo, a jednom je zbunila pratitelje.

– Ajmo u đir… Slavonijom –  napisala je i pokazala kako je ovih dana imala odlično društvo.

Imala je gažu pa se fotografirala s Mijom i ostatkom benda, kojeg čini i djevojka koja je u više navrata izazvala pomutnju u javnosti jer jako nalikuje na Hanu Huljić (32), kćer Tončija i Vjekoslave Huljić te suprugu Petra Graše (47).

Foto: Instagram

I ovoga puta mnogi su pomislili kako je Hana, koja je prošlog ljeta rodila djevojčicu Albu (1), bila s djevojkama na koncertu, ali to nije bila ona.

Na fotografiji s Domenicom i Mijom bila je Hanina vršnjakinja, Antea Žure koja pjeva prateće vokale. Antea nalikuje Grašinoj supruzi u licu, a imaju i sličnu kovrčavu plavu kosu.

Split: Sakralni pop koncert ‘Misa Mediteranea’ Tončija Huljića i Hane Huljić na Melodijama Jadrana

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Inače, Antea surađuje s Grašom i s Domenicom, najboljom Haninom prijateljicom, koja joj je bila i kuma na svadbi s Petrom.

Prošle godine je Grašo imao koncert u Areni i mnogi su mislili kako mu prateće vokale pjeva supruga Hana, a to je zapravo bila Antea.

Foto: Instagram

Antea je glumila i u spotu za Domenicinu pjesmu ‘Zovi’ i bila prateći vokal Tediju Spalatu i grupi Galeria za pjesmu ‘Ispod pokrivača’, a ima iza sebe još niz suradnji s domaćim glazbenicima.

 


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE