NAŠ PEVAČ PREVARIO BIVŠU ŽENU SA NJENIM BRATOM: Skandal na estradi, ona sve vreme gledala i navijala dok je on BLUDNIČIO!

Foto: facebook.com/bojan.mostrokol

Bojan Tomović

Pevač Bojan Tomović bio je jedan od najpopularnijih izvođača 2000. godina, a publika ga je zavolela zbog hitova „Na distanci“, „Plava motorola“, „Nokia“, „Jugić“, „Sanja, Sanja“ i mnogih drugih. Ipak, iako su mu mnogi predviđali ozbiljnu muzičku karijeru, u jednom momentu on je život promenio iz korena.

Naime, Tomović je tokom poslednjih godina ređao skandale, ali i javnost šokirao izjavama. Jedna od njih je bila da je bivšu ženu prevario sa njenim bratom od strica.

Jesam, pa dobro, to je bila zaje*ancija, ona je čak i navijala. Imali smo po 20 godina, igrali smo masne fote i pala je flaša na nas. Moja žena je čak i navijala da se poljubimo sa jezikom i šta fali? Fino se ljubi, ozbiljno ti kažem – rekao je pevač.

Foto: Facebook.com printscreen

Bojan Tomović

Bojan je promenio veru i ime, ističući da je u islamu našao mir, a od tog trenutka zove se Ammar Moštrokol.

U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači „život“, tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život – istakao je on.