Radio BalkanFox

Snimala reklame, bila novinarka, zavela Bregu i Al Paćina

U životu Dijane Bećirović bilo je toliko uzbuđenja i avantura, da bi o tome bez problema mogao da se snimi film. Ova lepotica je očarala jugoslovenske i svetske zvezde, a čak ni papa nije mogao da joj odoli.

Dijana Bećirović
Dijana Bećirović • youtube

Ona je prva starleta Jugoslavije i žena na koju su muškarci padali kao pokošeni. Jedna je od retkih koja je završila tri fakulteta.

Dijana Bećirović
Dijana Bećirović

Uspešnu karijeru modela započela još kao četrnaestogodišnjakinja, a tokom osamdesetih slovila je za jednu od najlepših Jugoslovenki. Ova Tuzlanka je potom napravila zavidnu internacionalnu karijeru radeći kao novinar, obavila je intervjue sa brojnim slavnim ličnostima, a bila je i u vezi sa Al Paćinom i Goranom Bregovićem.

Dijana Bećirović
Dijana Bećirović

Snimila je nekoliko reklama i krasila naslovnicu „Starta“ 1976. i „Plejboja“ 1981. godine. Samo tri godine kasnije odlazi u Italiju, a posle uspešne manekenske karijere okreće se novinarstvu.

Bila je sa jednim od najvećih zvezda Holivuda, a radeći kao novinar sarađivala je sa mnogim glumcima, pevačima i istaknutim ličnostima.

Dijana Bećirović
Dijana Bećirović

Dijana Bećirović danas živi u Los Anđelesu gde je diplomirala na Američkom filmskom institutu. Pre nekoliko godina je promovisala knjigu „Moja priča“ u kojoj je otkrila brojne detalje iz svog života. Između ostalog, ona se podsetila da se Niki Lauda tukao zbog nje, da ju je papa Benedikt XVI provozao na „vespi“, da su joj se udvarali Rod Stjuart i Kevin Kostner, i da je pričala sa papom Pavlom II iako je bila „pijana i u miniću“. I dalje vodi računa o svom izgledu i voli da ga promoviše na Instagramu.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE