Radio BalkanFox

Lea Kiš izdaje vikendicu na Avali

Lea Kiš je poznata po svom smehu i emisiji koja je već postala kultna, a njen privatan život nije previše izlagala na tacni.

Međutim, sada je rešila da otvori dušu, pa je tako otkrila, između ostalog, da luksuznu vikendicu na Avali izdaje.

ATAImages/Antonio Ahel

 

– Jedno vreme samo kratko izdavali, eto poklopilo se tako da Sarine drugarice polako imaju devojačke večeri. Posle su se javljali neki ljudi da snimaju spotove i to je uglavnom na nekoj prijateljskoj bazi. Što se renoviranja tiče, u svaku kuću treba ulagati svake godine, koliko budem u mogućnosti i koliko bude para, ali generalno držimo to da bude naše. Za prijatelje, poznanike uvek je otvorena naša kuća, kao i kuća ovde u Beogradu u kojoj živimo. Gledamo da zadržimo svoju intimu, ali kada se ukaže prilika, zašto da ne i rentirati, svaki dinar dobro dođe – rekla je ona.

Voditeljka je otkrila da ovog leta nije imala previše vremena za odmor, jer je i u Herceg Novom radila na kući.

ATAImages/ A.A.

Lea Kiš

– Bila sam na moru deset dana u Herceg Novog pošto je moj suprug iz tog mesta, bili smo u kući kod nas, tako da je i tu bilo puno posla. Odete malo na vikendicu, pa tamo morate nešto da spremite, odete na more, pa i tamo morate nešto da radite. Pravo da vam kažem, ovo leto mi je nekako bilo dosta haotično. Možda zbog vremena, bile su velike vrućine, pa i nevreme, pa kada se nešto desi, morate da obiđete sve da vidite da li je sve u redu sa kućom. Tek bi sada u septembru mogla da odem na jedan odmor, ali sada odmora nema, 42 epizode su ispred nas, treba to uraditi da ne kažem muški, nego ženski – istakla je Lea Kiš.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE