Radio BalkanFox

Vitka linija tri mjeseca nakon poroda: Iva Šulentić fotkala se s kolegama s HRT-a u studiju

Voditeljica Iva Šulentić (40) prije tri mjeseca rodila je djevojčicu, a danas je na Facebooku HTV-ove emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ osvanula i njezina fotografija iz studija. 

– Jutros u društvu zvijezda HTV-a, voditeljice Ive Šulentić i dr. Natka Becka. Gledajte ih od idućeg tjedna – stoji u objavi. 

Iva će voditi dvije emisije, ‘Kod nas doma’ i ‘The Voice’. 

Da se popularna voditeljica brzo nakon poroda vraća na male ekrane, odao je i njezin kolega Ivan Vukušić (42), koji je objavio početkom rujna zajedničku fotografiju iz lifta na Instagramu. 

Foto: Instagram/screenshot

Kako je otkrio, uputili su se na Hrvatsku radioteleviziju u elegantnim modnim kombinacijama. On u odijelu, dok novopečena majka u crnim širokim hlačama i bijeloj košulji. Kratko je poručio kako već deset godina surađuju.

Šulentić i Vukušić već godinama vode glazbeni show ‘The Voice’. Nedavno su započeli i sa snimanjem nove sezone koju ćemo ove jeseni gledati na HTV-u.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL – ILUSTRACIJA

Podsjetimo, voditeljica je vijest o trudnoći otkrila u emisiji ‘Kod nas doma’.

–  Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni – rekla je Iva početkom veljače. 

Foto: Instagram




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE