Radio BalkanFox

Venčali se Ivan Marinković i Jelena Ilić

VENČALI SE IVAN MARINKOVIĆ I JELENA ILIĆ! Prva slika bračnog para! ležerno obučeni, burme sijaju na ruci

Foto: Printscreen/Instagram, Antonio Ahel/ATAImages, Ana Paunković

Bivši zadrugar Ivan Marinković i njegova izabranica Jelena Ilić venčali su se danas u opštini. Njih dvoje su jedno drugom izgovorili sudbonosno „da“ u potpunoj tajnosti.

Nakon venčanja oni su s kumovima, čija imena nisu poznata jer Ivan nije hteo da otkrije, otišli u jedan restoran na ručak.

Ivan Marinković, Jelena Ilić
foto: Printscreen/Instagram

Mladenci nisu nosili tipičnu garderobu za ovakav dan. Mladoženja se opredelio za tamniju majicu s dugim rukavima, dok je Jelena nosila belu kratku haljinu.

Marinković j eobjavio fotografiju na svom Instagram storiju i napisao:

– Moja žena Jelena Ilić.

Inače, njih dvoje su se upoznali tokom učešća u rijalitiju „Parovi“ pre nekoliko godina. veza im je bila turbulentna, pre svega zbog Ivanovog problema sa alkoholom, ali nakon brojnih svađa i skandala, sve se sleglo i oni su započeli miran život. Marinković je često isticao da se uz jeleninu pomoć rešio poroka.

On iza sebe ima brak s Gocom Tržan, s kojom ima ćerku, a iz avanture s Miljanom Kulić ima sina. Jelena se do sada nije udavala i nema decu.

Kurir

Bonus video:

02:33

EVO ZAŠTO JE IVAN MARINKOVIĆ DOBIO TUŽBU I ZABRANU PRILASKA! Zorica Marković iskreno: Preterao je, bila sam na Aninoj strani

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE