Radio BalkanFox

Supermodeli devedesetih ponovo zajedno na sceni! Vratile su se u punom sjaju (VIDEO)

Sindi Kraford, Kristi Tarlington, Linda Evanđelista i Naomi Kembel zatvorile su modnu reviju „Voga“ koja je bila deo tradicionalne Nedelje mode u Londonu.

Čuveni top modeli koji su žarili i palili devedesetih nedavno su se ponovo okupili. Pozirali su za naslovnu stranu septembarskog izdanja magazina Vog, a sada su zajedno nastupili na Nedelji mode u Londonu. 

Legendarna četvorka je modnom pistom prošetala u smelim odevnim kombinacijama, a dame, čija se imena i dan-danas pamte u svetu modne industrije, oživele su zlatnu eru modelinga.

Foto:  

Foto: Printscreen Youtube Vogue

 

 

Naomi Kembel je nosila zanimljivu zelenu haljinu sa mnogo izreza. Sindi Kraford je ponela šljokičastu i providnu haljinu jednostavnog kroja, a Kristi Tarlington je nosila srebrnu sjajnu haljinu koja je imala široku naramenicu preko jednog ramena. Linda Evanđelista je nosila široku metalik srebrnu haljinu neobičnog kroja.

 

 

Nažalost, legendarna četvorka nije bila u punom sastavu kao devedesetih godina. Tatjana Patic, koja je bila peti član ove slavne grupe preminula je u januaru ove godine i to u 57. godini života.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE