Radio BalkanFox

"NISAM DOBIO BLAGOSLOV ZA CRKVENO VENČANJE": Ivan Marinković se prvi put oglasio nakon venčanja sa Jelenom

Foto: instagram printscreen/ivanmarinkovic79_official

Ljubav su krunisali brakom posle pet godina veze!

Rijaliti učesnik Ivan Marinković i njegova dugogodišna izabranica Jelena Ilić venčali su se u petak u opštini Stari grad.

Ivan je otkrio zbog čega su izabrali baš taj datum.

Ivan Marinković

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Izabrali smo petak, 15. septembar, za venčanje jer nam je baš tada godišnjica veze. Presrećan sam, kao i Jelena, ispunili smo zajedničku želju da se venčamo i postanemo zvanično muž i žena. U opštini smo bili samo sa kumovima, ali zato za dva dana pravimo gala proslavu u jednom restoranu za tridesetak najbližih prijatelja i rođaka – rekao je on i istakao da bi voleo da se venčaju i u crkvi:

- Crkveni brak planiramo, ali za nekih mesec dana, jer još nisam dobio blagoslov, kao ni papir o razvodu od Goce. Želimo da to bude u crkvi u Leskovcu, gde je Jelena krštena - rekao je Marinković.

Bivši zadrugar živi sa Jelenom u stanu njegove majke koji renovira, a radovi su još uvek u toku.

- Jelena i ja živimo u stanu moje majke, renovirali smo ga, još je ostalo nešto oko krova da se sredi i onda će sve biti onako kako smo želeli. Trenutno čekam angažman na jednoj televiziji, a ako do Nove godine ne bude ništa od toga, možda tu nekretninu zamenim nekom drugom i otputujem u Leskovac. Jelenini tamo žive, ona ima svoj stan i neke nekretnine koje treba da se srede, pa možda tamo započnemo neki posao. U Beogradu je jako teško uspeti u poslu, dok je Leskovac modernizovan i ima puno prostora za napredak - kaže Ivan.

On bi takođe voleo da dobije dete sa Jelenom, a to će biti kruna njihove ljubavi.

- Beba će biti kruna naše dugogodišnje veze. Za početak bi nam i jedno bilo dovoljno, ali daće Bog da ih bude i više. Jelena je lepo prihvatila I malog Željka, ali nažalost, ja od njegovog rođendana u julu nisam u kontaktu ni sa njim ni sa porodicom Kulić - otkrio je Ivan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE