Radio BalkanFox

Marija Karan nosi kupaći od 50.000 dinara


Glumica Marija Karan je tokom leta pratioce na društvenim mrežama počastila sa nekoliko provokativnih fotografija u kupaćim kostimima. 

Naime, nedavno je pažnju privukla veoma neobičnim kupaćim kostimom sa lancima, a sada se pohvalila novim. U pitanju je crni jednodelni kupaći kostim poznato brenda čija cena je paprena. 

Glumica je pozirala pored bazena u kupaćem kostimu marke Balmain, koji prema podacima sa sajta košta čak 490 dolara, što je 54.000 dinara. Ovaj kupaći je istakao sve Marijine obline, a pratioci su joj delili komplimente na račun izgleda.

 

Mediji su krajem prošle godine pisali o obračunu između Marije Karan i Vladana Balabana. Kako se navodilo, bivši par se posvađao po izlasku iz restorana, došlo je i do fizičkog okršaja, a slučajni prolaznici pozvali su patrolu policije, jer su u Francuskoj ulici na krovu automobila „porše“ videli glumicu. 

Policija je odmah reagovala, a po izlasku na teren su primetili da žena ima posekotinu na butini i kolenu, a epilog ove situacije javnosti nije bio poznat.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije koje svedoče da se Marija ponovo zaljubila i da je u vezi sa Markom Gvozdenovićem, sinom crnogorskog političara Branimira Gvozdenovićaali glumica o tome nije želela ni reč da kaže. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE