Radio BalkanFox

Ko je faraon iz spota Lepe Brene za pesmu „Ti si moj greh“?

Hit Lepe Brene „Ti si moj greh“ dan-danas se „vrti“ kako po klubovima, tako i privatnim slavljima. Spot koji prati ovu numeru, takođe, snimljen je na takav način da je mnogima i sad zanimljiv za pogledati. 

Pevačica se za potrebe istog našla u ulozi Kleopatre, prenosili su često mediji i snimljen je u holu Narodne banke Srbije. Društvo joj je, na iznenađenje mnogih, pravio niko drugi do Boška Jakovljevića

Boško Jakovljević, ATAImages/Milan Maričić

 

Njemu je bila pripala uloga faraona, što je vremenom dosta ljudi smetnulo s uma. 

U tom periodu, inače, važio je za jednog od naših najpoznatijih manekena, pa i ne čudi što je baš on bio pozvan. Režiju Breninog „Greha“, s druge strane, potpisuje Dejan Milićević. 

Danas, osim kao dizajner, Boško je i te kako poznato ime u voditeljskim vodama. Bio je, ali i ostao, lice raznih emisija, veoma popularnih u javnosti. Prethodno, pak, bio je operater, kako je i sam svojevremeno objasnio za domaće medije. 

– Posao operatera radio sam sedam, osam godina, a onda sam počeo da se bavim i manekenstvom. Pošto sam stekao mnogo poznanstava, zvali su me s jedne televizije i tražili da im restilizujem voditelje, tačnije da se ja brinem o njihovom stajlingu pred kamerama. Rekao sam da ja ne bih to da radim, već da i sam budem voditelj. Dali su mi šansu i tako je sve krenulo – pojasnio je jednom prilikom Jakovljević. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE