Radio BalkanFox

Salma Hajek otkrila čemu duguje savršen izgled: Tajna je u meditaciji (FOTO)

Salma Hajek (57) progovorila je o svom izgledu i otkrila tajnu svoje linije i kako je održava.

Slavna glumica Salma Hajek ovog leta je na svom Instagram profilu oduševila milione svojih pratilaca podelivši fotografije na kojima pozira u bikiniju pokazujući svoje bujne obline.

Glumica je posebnu pažnju privukla tankim strukom i izvajanom figurom.

Nedavno je otkrila tajnu svog izgleda rekavši da je tajna – u meditaciji.

 – Stvarno verujem u to, ljudi kažu da je to zbog vežbanja, ali ja mislim da je to zbog meditacije. Morate da pronađete svoj put, a za mene je vežbanje teško. Zaista, jako je teško imati disciplinu za vežbanje, ali meditacija je šetnja parkom, to je moj način – rekla je Salma za „Entertainment Tonight“.

 

 

Glumica priznaje da svakodnevno meditira i da uživa da bude sama, makar na kratko.

Foto: Instagram/printscreen

 

 

Njen izgled nedavno je bio tema svetskih medija, nakon što su pojedini obožavaoci zaključili da je bila podvrgnuta estetskim operacijama i zahvatima. Ali ona je to odlučno demantovala.

Priznala je samo da koristi radio-frekventne i mikrofrekventne mašine koje joj pomažu da zategne kožu i spreči pojavu bora.

 – Mislila sam da kada budem starija neću raditi, ali radim. Mislila sam da bi starenje moglo značiti da više nisam zaljubljena, ali jesam – rekla je glumica za „Glamour“.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Ovo su najsmireniji horoskopski znaci! Proverite da li ste među njima

Horoskop

Nekoliko horoskopskih znakova imponuje svojom mirnoćom i staloženošću, čak i u napetim situacijama.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE