Radio BalkanFox

Šta ne treba kupovati na aerodromu? Obratite pažnju na ove stvari

Kada putujete, na aerodromu ne bi trebalo da se izlažete dodatnim finansijskim troškovima. Ali, kupovina na aerodromu je rizična i zbog drugih stvari.

Let avionom je sam po sebi skup način transporta, stoga ne treba ostale stvari da prepuštate slučaju. Prema mišljenju stručnjaka, vreme čekanja na poletanje može lako dovesti do dodatnih troškova tokom putovanja, odsnosno toga da ostanete bez novca.

Kako se ne biste nepotrebno hvatali za novčanik i sezonske gužve na aerodromima rešavali ugrožavajući svoj budžet usvoijite sledeće savete, piše „Insider“.

Ovo su stvari koje ne bi trebalo kupovati na aerodromu:

Wi-Fi internet

Iako živimo u svetu digitalizacije, pokušajte da se oduprete plaćanju dodatnog paketa interneta, posebno ako ste u drugoj državi. Kada prođete sve gejtove, postajete zarobljena publika aerodroma, pa ste na sve spremni kako biste prekratili vreme.

Nikako ne kupujte internet jer je jako skup, a biće spor, objašnjava Kolman Kolins, bivši radnik aerodroma i savetuje da je bolje da čitate knjigu.

Elektronski uređaji

Čak ni one sitne stvari poput punjača ili slušalica ne treba da kupujete na aerodromu. Kao i internet, to može biti skuplje, kako je utvrdilo jedno istraživanje, za čak 34 odsto.

Foto: Shuterstock

 

 

Hrana

Uvek je dobra ideja da pojedete dobar obrok pre nego što letite, ali šta god da radite, ne kupujte hranu na aerodromu.

Pored jače cene, moguće je da nećete biti zadovoljni uslugom i ukusom, kao i da ćete dobiti manju porciju od očekivane.

Ne idite u menjačnicu

To je verovatno jedna od poslednjih stvari o kojima ćete razmišljati, ali nemojte menjati novac na aerodromu. Iako većina putnika dolazi nepripremljena, ukoliko se odlučite za menjanje novca na aerodromu, budite spremni na sitnu prevaru.

Kurs će biti manje povoljan nego što bi bio negde u gradu.

Foto: Shuterstock

 

 

Lekovi

Posebno kada ste u inostranstvu, vodite računa ako kupujete lekove. Osim što se razlikuju u nazivu, takođe mogu imati drugačiju namenu.

Potrudite se da uvek od kuće ponesete lekove koji su vam potrebni.

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Šta rade ljudi kojima lako ide mršavljenje? Nutricionistkinja otkriva 4 stvari koje će vam biti od koristi

Zdravlje

Nutricionistkinja Marija Đurković ističe da je organizacija ključna kada je uspešno mršavljenje u pitanju.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE