Radio BalkanFox

„Mnogo ga volim, ali u poslednje vreme me toliko odbija njegova …“ Devojka je nakon godinu dana otkrila ovo o dečku i ne zna šta da radi

Iako su više od godinu dana u vezi, devojka je primetila da je njen dečko veoma aljkav i ne zna kako da se postavi prema tome.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je podelila da ima problem sa momkom, odnosno njegovom neurednošću:

– Sa momkom sam godinu i po dana u vezi i mnogo ga volim, ali u poslednje vreme me toliko odbija njegova aljkavost, koju sam počela da primećujem tek pre par meseci, pogotovo od kada smo bili zajedno na letovanju. Evo par primera zbog kojih se cela naježim: peškir nakon tuširanja baci na lavabo, umesto da ga zakači na čiviluk da se osuši. Nakon pranja zuba, ostavi otvorenu pastu za zube i takođe je samo stavi na lavabo, umesto da je lepo zatvori i vrati tamo gde joj je mesto. Kašičice umazane nekim džemom ili kremom, ostavi na sred kuhinje ili stola, umesto da ih opere ili eventualno samo odloži u sudoperu. Ako stavi npr. neku majicu na stolicu ili krevet i ona spadne, neće doći da je podigne, već će je ostaviti tako na podu, a posle će je obući. Prljave čarape na sve strane, nikako da ih baci u korpu za veš. Često se u patikama u kojima je bio napolju, šeta unutra. Čim mu skrenem pažnju na bilo koju od ovih stvari, on mi kaže da sam ja prevelika čistunica. Samo da napomenem da je odrastao bez majke, nije ženina krivica – požalila se ova devojka, koja je dobila i nekoliko komentara:

Foto: freepik

nered

– Ne želim ni da zamislim život sa takvom osobom.

– Dobro, nije to bukvalno aljkavost, koliko neurednost i bol u onoj stvari. Naravno da tako radi, jer je mamica uvek tu da skloni i raspremi i pokupi veš i sve. Naravno da je i njegova krivica, ali ja bi svim majkama pisala kazne za izigravanje kućne pomoćnice i nevaspitanje deteta. Ali, to je začarni krug, počev od odraslih muškaraca koji se ožene i sa majčine usluge pređu na ženine, preko njihovih sinova koje oboje ne uče samostalnosti. Svaka osoba koja ovako radi, a ima preko 15 godina je aljkava.

– Ako je posle godinu i po dana to počelo da ti smeta, veruj mi sve će ti više smetati, govorim iz ličnog iskustva. I ne, ljudi se ne menjaju, bar ne na bolje… do 20-25 godine i možda, posle mogu samo da se dobro pretvaraju, ali ne i menjaju. Tako da… niste jedno za drugo, njemu treba neka aljkavuša, da zajedno budu aljkavi.

– Morao je da živi sa nekim ko ga je razmazio, ako već nije imao majku. Znači, neko mu je to dozvolio, da se tako ponaša. Zapreti prekidom veze.

Šta vi mislite o ovome? Da li ovakvo ponašanje može biti problem u vezi?

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Ovo su najsmireniji horoskopski znaci! Proverite da li ste među njima

Horoskop

Nekoliko horoskopskih znakova imponuje svojom mirnoćom i staloženošću, čak i u napetim situacijama.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE