Radio BalkanFox

Asmin izneo nove informacije o Aneli Ahmić

Bivši verenik Stanije Dobojević, Asmin Durdžić, nastavio je da iznosi šok tvrdnje vezane za njegovu nekadašnju izabranicu Aneli Ahmić, trenutnu stanarku rijaliti kuće u Šimanovcima. Ovoga puta, u okviru „storija“ je objasnio kako to „ona sa sestrom obmanjuje čitavu naciju“, te istakao da u čitavom sosu koji je nastao – ispašta samo starleta, za koju se još nada da će mu se vratiti

– Hoćete li dokaz da sestre Ahmić varaju celu naciju? Aneli je potpisala ugovor za „Zadrugu“ u martu ili aprilu i od tada sprema svoju priču i varaju celu naciju. Nažalost, jedina osoba koja ispašta je Stanija, ali Aneli ispada za 20 dana, tako da je sve okej – napisao je, pa zasigurno i izmamio brojne reakcije svih onih koji ga prate, posebno otkako ljubavni trougao potresa i levo i desno. 

Tu se, međutim, nije i zaustavio. 

– Zamislite Aneli i Sita Ahmić (sestra, nekadašnja učesnica „Parova“) su se ufurale da su broj jedan i da su bolje od Stanije. To je kao da ja kažem da imam jaču podršku od Zlatana Ibrahimovića – smejao se Durdžić. 

Podsetimo, Aneli je u „Zadruzi 7 Eliti“ optužila Dobrojevićevu da joj je rasturila brak s Asminom. 

Nove tvrdnje Asmina Durdžića, Instagram screenshot / bet_men_007_

 

On, sa druge strane, tvrdi da nikada nije bio u braku sa njom, već da imaju dete i da joj redovno šalje novac za ćerku, te da i ona njega koristi. Vrlo je glasan u tome kako je „on bio žrtva Anelinih ucena“ – a u prilog tome jednom prilikom dostavio je i dokaz. U pitanju su bile izvesne glasovne poruke na kojima se čuje kako ga ucenjuje za 20.000 evra i preti inspekcijama, o čemu se naširoko priča i na društvenim mrežama.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE