Radio BalkanFox

Fotograf ju je zaustavio zbog ljepote, a iznenadio se kad mu je rekla: Ja sam Aimani Gadaffi

Talijanski fotograf Edoardo Girardin u Milanu svaki dan zaustavlja lijepe prolaznike i besplatno ih fotografira. Tako je slučajno zaustavio lijepu prolaznicu na ulici i zamolio je da je snimi, a ispostavilo se da je riječ o aktualnoj Miss Libije Aimani Gaddafi (23).

Cijeli tijek snimanja i njihov razgovor podijelio je na TikTok profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Djevojka ga je pitala je li mu problem to što je ona Miss Libije. Odgovorio joj je da mu je jasno kako je došla do titule s obzirom na njenu ljepotu. Snimka je dosad prikupila više od 62 milijuna pogleda.

Foto: Screenshot/Tiktok

Upitao ju je zašto je u Italiji.

– Ovdje sam stigla nakon izbora za Miss kako bi održala sastanak s magazinom Vogue i onda ću ići u Španjolsku kako bismo to objavili na Wikipediji – ispričala je.

Foto: screenshot/instagram

Trenutačno studira medicinu.

– Borila sam se protiv raka sedam puta, borim se i protiv rata jer dolazim iz obitelji Gaddafi, politički sam orijentirana. Vidjela sam rat, bolest i žao mi je zbog njih. Ipak, drago mi je da mogu pomoći djeci i onima kojima je pomoć najpotrebnija – rekla je fotografu.

Foto: Screenshot/Tiktok

Mnogi su ostali oduševljeni njenim izgledom, ali i životnom pričom. ‘Jaka žena’, ‘Miss svijeta’, ‘Pravi je borac’, ‘Prekrasna je’, ‘Zaslužuje biti na naslovnici Voguea’, komentirali su.


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE