Radio BalkanFox

Russell Brand je bio ovisnik o seksu, spavao je s više od 1000 žena: ‘Bio sam spreman na sve…’

Engleski komičar Russell Brand (49) bio je ovisan o seksu i drogama te ih koristio u trenutcima krize, ispričao je 2017. godine za časopis Us Weekly. Svojedobno je izjavio da je imao 1000 ljubavnica, a trenutačno je optužen za silovanja četiri žena. Jedna od njih je imala 16 godina.

Kad se 2012. godine rastao od američke pjevačice Katy Perry (38), bojao se da neće moći odoljeti ženama i da će svaku večer završiti u krevetu s drugom.

Get Him to the Greek premiere in Los Angeles, CA, USA

Foto: Big Pictures/PIXSELL

– Bio sam spreman na sve samo da prestanem razmišljati o seksu. Čak sam se htio zarediti, ali prijatelji su me odgovorili – rekao je Russell.

Foto: Instagram

Kaže da je ovisnost o seksu počela dok je još bio tinejdžer. 

– Kad sam kao tinejdžer postao seksualno aktivan, postao sam vrlo opsjednut seksom, ženama i pornografijom. Dakle, problem oko seksa je tada bio prisutan. Onda sam se drogirao između 16 i 19  godine. Jako sam smršavio i preselio se iz predgrađa u grad. Žene su me sada privlačile. Malo sam poludio s tim. Za mene je seksualna ovisnost bila gora kad sam bio čist od droge i alkohola. Mislim da mi je nekih 10 godina bilo jako loše.  Bio sam poznat – rekao je tad.

Foto: Harry Uzoka

Danas je u braku s 12 godina mlađom Laurom Gallacher, s kojom ima kći Mabel.

Glumac i komičar optužen je za silovanje, seksualni napad i zlostavljanje četiriju žena, prema zajedničkoj istrazi londonskog Sunday Timesa, Timesa i Channel 4 Dispatchesa. One su navele da se ovo dogodilo u razdoblju od 2006. do 2013. godine, kada je Russell bio voditelj na BBC Radio 2 i Channelu 4.


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE