Radio BalkanFox

Mirjana Memedović na venčanju ćerke Maše

MEMEDOVIĆEVA BIVŠA ŽENA ZABLISTALA NA ĆERKINOM VENČANJU: Na izgledu bi joj MNOGE POZAVIDELE, prava je BOMBETINA

Mirjana Memedović, Foto: Instagram printscreen/mirjana_memedovic

Ćerka voditelja Jovana Memedovića, Maša Memedović, izgovorila je sudbonosno „da“ svom izabraniku, reditelju i scenaristi Bogosavu Apostoloviću, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, svadbeno veselje je bilo bajkovito.

Pratioci su mogli da vide da je Maša blistala u raskošnoj, beloj venčanici s dubokim šlicem, baš za moderne princeze, a osim mlade, koja je blistala, posebnu pažnju je privukla njena majka Mirjana, inače bivša supruga poznatog voditelja, Jovana Memedovića.

Venčanje u crkvi, a potom i proslava, organizovani su van očiju javnosti i medija.

Mirjana Memedović na venčanju ćerke Maše
Mirjana Memedović na venčanju ćerke Mašefoto: prentscreen/instagram/masamemedovic

Slavlju je prisustvovao samo uži krug porodice i prijatelja, a na snimcima smo mogli videti i Mašinu majku, Jovanovu bivšu suprugu.

Mirjana je bila u crvenoj haljini, a osmeh nije skidala sa lica. Na jednom od snimaka, vidi se kako stoji sa strane dok Maša izlazi iz kuće.

Na jednom od snimaka koji su osvanuli na Instagramu vidimo i mladence dok uživaju u prvom plesu, a scene su kao iz filma.

Mirjana Memedović blistala na ćerkinom venčanju
Mirjana Memedović blistala na ćerkinom venčanjufoto: prentscreen/instagram/masamemedovic

Podsetimo, Memedovićeva ćerka se bavi montažom i fotografijom, a ujedno je i jedna od naših influenserki koja širi prave vrednosti na društvenim mrežama.

Inače, bivši supružnici i roditelji dvoje dece, Maše i Uroša, razišli su se bez grubih reči, te je i sam proces razvoda bio bezbolan, a tek nedavno otkriveni su pravi razlozi razvoda.

Uvek se nekako pretpostavlja da je glavni razlog razvoda odsustvo ljubavi ili pak razgovora, možda prezasićenje, međutim kod Jovana i Mirjane dogodilo se potpuno nešto drugo.

Voditelj i autor emisije „Sasvim prirodno“ zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno kazao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca. Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE