Radio BalkanFox

Urnebesan snimak prve bračne noći Jelene i Ivana Marinkovića

Rijaliti igrač, Ivan Marinković zavetovao se na večnu ljubav svojoj verenici Jeleni Ilić, a građansko venčanje je obavljeno u petak, 15. septembra, a potom je usledilo i gala svadbeno slavlje. 

Kako protiče bračni život i kako je par proveo prvu bračnu noć, Jelena je u šaljivom maniru dočarala na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je podelila snimak na kom se vidi kako mladenci prve bračne noći broje novac, te je tako tagovala i svog supruga i nasmejala pratioce.  

– Prva bračna noć u Srbiji – napisala je Jelena.

Instagram printscreen/jelena_ilic_marinkovic

Mladenci broje novac prve bračne noći

 

Svi su se pitali da li je mlada uzela mladoženjino prezime, a Jelena je brzo to odgonetnula. Naime, na Instagramu, uz njeno prezime je dodala i muževljevo.

Podsetimo, Jelena i Ivan su se upoznali tokom njihovog učešća u rijalitiju „Parovi“. Imali su burnu i turbulentnu vezu, a Marinković je često isticao da se uz jeleninu pomoć rešio poroka. Građansko venčanje je obavljeno u opštini Stari grad, a supružnici su nakon ceremonije venčanja napravili slavlje u krugu najbližih.

Marinković iza sebe ima brak s Gocom Tržan, s kojom ima ćerku, a sa Miljanom Kulić ima sina, iako nikada zvanično nisu bili u vezi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE