Radio BalkanFox

"DALILA NIJE MOJA NASLEDNICA!" Ana Radulović o Dragojevićkinom dolasku na Pink – evo šta misli o njoj kao o voditeljki

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković/Youtube Printscreen/Zadruga Official

Sada zajedno vode emisiju!

Dalila Dragojević je nedavno prekinula saradnju sa Hajp televizijom. Ona je ubrzo počela da radi kao voditeljka na Red televiziji, gde sada vodi emisiju „Pitam za druga“.

Voditeljka, Ivana Stojanović, je u emisiji „Sa Ivanom“ u video produkciji portala Srbija Danas, ugostila Anu Radulović i razgovarala sa njom o Dalilinom dolasku u „ružičasto jato“. Ana je otkrila šta misli o Dalili kao voditeljki i da li je ona njena nasledica.

Ana Radulović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Mi ćemo svi zajedno voditi emisiju. Ja ću ostati i deo emisije „Pitam za druga“, ali će svako imati svoje dane. Kao što imamo u „Eliti“, tako ćemo imati i u „Pitam za druga“. Nije naslednica, ona se samo uklopila u tim kao što sam se ja uklopila u tim Darka, Dušice i Ivane, sada i Maše – rekla je Ana u emisiji „Sa Ivanom“.

Radulovićka je otkrila da li joj se dopada na koji je način Dalila do sada obavljala voditeljski posao:

Ana Radulović, Ivana Stojanović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

- Moram da budem iskrena, nisam toliko ispratila njene emisije. Čula sam da se ona super snašla i čim su je pozvali da bude deo "Pitam za druga" sigurno se super snašla u toj ulozi. Ne sumnjam u nju i verujem da će da pokida. Odmah da se ogradim, nije da nisam želela da pogledam njene emisije nego nisam stizala ništa da gledam osim "Zadruge". Čula samn samo pozitivne komentare i čim su je pozvali da bude deo "Pitam za druga", znači da je to radila kako treba - rekla nam je Ana.

Šta je Ana Radulović rekla u emisiji "Sa Ivanom" o ulasku njenog muža u "Elitu", dolasku Dalile Dragojević na Pink televiziju i suokobu sa Anom Ćurčić, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE