Radio BalkanFox

PLJUVAČKA POSRED LICA! Nastao kolaps – voditeljka Ana Radulović ostala zatečena, nije znala šta je snašlo

Foto: instagram printscreen/catwoman_balkan

Au, kakav okršaj!

Otkad su se uselili na imanje u Šimanovcima i postali deo sedme sezone rijalitija „Zadruga“, pevač Lepi Mića i mladi tiktoker Uroš Stanić ne prestaju da ratuju pred kamerama, a njihovi sukobi neretko poprime razmera koje mogu dovesti do ugrožavanja nečijeg boravka u „Eliti“, kako ove godine nosi naziv popularan TV format.

Naime, Mića i Uroš su ponovo ušli u konflikt za crnim stolom, a sve se završila žestokim psovkama, a onda i pljuvanjem, što je celokupnu javnosti i gledaoce rijalitija zgrozilo.

Lepi Mića

Foto: instagram printscreen/catwoman_balkan

– Ovo je za mene katastrofa, je*i tatu, j**em ti mater! Doveli ste ovu budalu ovde, on je za mene katastrofa – urlao je Mića iz petnih žila, a zatim kada mu se Stanić približio, ustao i okupao ga svojom pljuvačkom.

- Mićo, polako, molim vas, nemojte se svađati! Uroše, pomeri se ovde kod mene - pokušavala je da smiri tenziju voditeljka Ana Radulović.

- Sram te bilo, ološu jedan ljudski! Ja ću se pomeriti, ali on sad mene izaziva - govorio je mladi tiktoker, dok je Lepi Mića neprestano psovao, a za to vreme je voditeljka Ana Radulović bila u čudu nakon ovih scena.

Uroš Stanić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE